Mitmiért!?

Mivel nem tölthetünk minden családtagunkkal és barátunkkal annyi időt, amennyit szeretnénk, elkészítettük ezt az oldalt, amit (jajj, csak kezdeti lelkesedésünket tett is kövesse!) rendszeresen szándékozunk frissíteni, így Ti sem maradtok le a mindennapjainkról...

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Születésnapi parti

2009.06.07. 23:17 - feher-kenessey

Julianna első születésnapi partiját arra a napra szerveztük, amely napra hivatalosan vártuk (viszont ahhoz képest késett másfél napot, hiszen a babaszoba ajtaja még nem készült el, és lám, Ő erre már akkor ügyelt...).

Szóval az időjáráselőrejelzők most is csak pár órával korábban tudták biztosan megmondani, hogy esni fog, ezért bár az ünnepet kerti partinak terveztük, kezdetben kétlaki volt, majd valahogy mégis mindenki lemerészkedett dacolva az egyre erősebb esővel, hogy végül tényleg kerti parti legyen.

Bár reméljük, hogy mindenki jól érezte magát, egy biztos, hogy Julianna nagyon élvezte a sok látogatót, a gyönyörű ajándékokat és a születésnapi dal alatt biztosan érezte, hogy ez a sok ember csak Őmiatta érkezett.

Nagyon köszönjük, hogy eljöttetek és köszönjük a sok ajándékot és az időkapszulába zárt jókívánságokat. Végül úgy döntöttünk, hogy elolvassuk Őket (valamikor a következő hétvégén nyugodt percekben), de valóban lezárjuk Őket és 17 évig zárva is tartjuk. Julianna biztosan élvezni fogja 18 évesen a leveleket.

Kislányunk első tudatosan használt szava a "baba" volt, a második a "labda". Most már akkor mindenki érti, a marcipán figurákat?

Íme néhány fotó, amin nem is látni, hogy esik az eső (talán csak mi tévedtünk?).

Sok puszi Nektek!

Fanni-Krisztián & Julianna

(Mivel a mi fényképezőgépünk épp az alkalom előtt pár nappal adta be a kulcsot, ezért szeretettel fogadunk minden fényképet, videót, amit Ti készítettetek. Ha sok nagyméretű van, akkor a www.mammutmail.com segítségével is el tudjátok küldeni, ha előtte becsomagoljátok ZIP file-ba. Az alábbi fotókért köszönet Laurának és Balázsnak, valamint Gyula bácsinak)

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

- anya - 2009.06.10. 10:53:00

Még mindig ámulok és bámulok, hogy ezek a kölkök 1 évesek lettek tegnap... Zsófit kereken 9:51-kor agyonpuszilgattuk, sok boldogságot kívántunk neki. A közös szülinapozást már várjuk mindhárman:)
Ilyen gyorsan fog eltelni a következő 1 év is... De mééér?:D


süti beállítások módosítása